ANKARA GÖLBAŞI İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016 ŞUBAT AYINDA ATANAN ADAY ÖĞRETMENLERİMİZLE KAHVALTIDA BULUŞTUK

2016 ŞUBAT AYINDA ATANAN ADAY ÖĞRETMENLERİMİZLE KAHVALTIDA BULUŞTUK

          Şubat ayında ataması yapılan ve adaylık eğitimi süreci kapsamında Danışman Eğitimi almak için İlçemize gelen aday öğretmenlerimizle; dayanışma, güç birliği ve her şeyden önemlisi birlikte olmanın mutluluğuna erme düşüncesiyle düzenlediğimiz ve Belediye Başkanımız Sayın Fatih DURUAY’ın ev sahipliğini yaptığı Kahvaltı Programı, Müsteşar Yardımcımız Sayın Muhterem KURT, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürümüz Doç. Dr. Sayın Semih AKTEKİN, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erol BOZKURT, Belediye Başkanımız Sayın Fatih DURUAY,  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hayrettin BALCI ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir.

            Programda İlk olarak söz alan Aday Öğretmenimiz Sultan KÜÇÜK, “İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün de dediği gibi nerede görev yaparsak yapalım iyi izler bırakmak için çalışacağız. Atandığımız yerin kültürel özelliklerini gözlemleyip orada, oranın insanı olacağız. Toplumun meselesini kendimize dert edinen öğretmenler olarak ülkemiz için hayırlı nesiller yetiştireceğiz.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hayrettin BALCI, “Aday öğretmenlerimizle daha önceden tanışmıştık. Ancak bu kahvaltı programıyla bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Bize ev sahipliği yaptığı için Belediye Başkanımız Sayın Fatih DURUAY’a teşekkür ederiz. Bu toplantının benim için ayrı bir önemi de var. Aranızdaki aday öğretmenlerden benim öğrencim olan öğretmenimiz de mevcut. Bu gerçekten beni ayrıca mutlu eden bir olay oldu. Hepinizin böyle duygular yaşaması temennimdir. Sizden isteğim, milli ve manevi değerleri yaşayan ve yaşatan öğretmenler olmanızdır.” dedi.

Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Doç. Dr. Sayın Semih AKTEKİN, bu sene ilk olarak gerçekleşen Aday Öğretmen- Danışman Öğretmen uygulaması daha donanımlı olmanız amacıyla hazırlanmış bir süreç olduğunu belirtti. “Öğretmenlik sürekli öğrencilik halidir. Sizlere önerilen kitap ve filmleri tamamladığınızda daha yetkin olacaksınız. Mümkün olduğunca kendinize yatırım yapın, kendinizi geliştirin.” şeklinde konuşmasını tamamladı.

Müsteşar Yardımcımız Sayın Muhterem KURT, “Öğretmenlikten emekli olunmaz. Aday Öğretmen- Danışman Öğretmen uygulaması gittiğiniz yerlerde yaşayacağınız sorunları en aza indirmek için yapılan bir çalışmadır. Sizler kendinizi atanmış olarak değil, adanmış olarak düşünmelisiniz. Bu memleketi seven, milli ve manevi duygularına bağlı sizler gibi öğretmenlerimizin olması, bizler için umut vericidir.” dedi.

Tecrübeli idarecilerimizin anılarını ve tecrübelerini, aday öğretmenlerimizle paylaştılar. Son olarak Belediye Başkanımız Sayın Fatih DURUAY ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hayrettin BALCI’nın aday öğretmenlerimize karanfil vermesi ve toplu fotoğraf çektirilmesi ile program sona erdi.

 

30-03-201630-03-201630-03-201630-03-201630-03-201630-03-201630-03-201630-03-201630-03-201630-03-2016

Bahçelievler Mahallesi 285 Sokak No36/1 Gölbaşı/ANKARA - 0 312 484 11 14 / 484 28 38

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.